Scio Eductor Quantum Biofeedback

Scio Eductor Quantum Biofeedback is een uiterst compleet en veelzijdig biofeedback systeem dat het lichaam driedimensionaal meet (zowel fysisch, emotioneel als energetisch). De Scio Eductor maakt een brede, computergestuurde analyse van verstorende items en hun onderlinge relaties, en kan die ook meteen behandelen. Allerlei stressfactoren van de cliënt, oa. veroorzaakt door allergenen, virussen, toxines, psychische belastingen, tekorten, enz. kunnen op deze manier snel in kaart worden gebracht en geharmoniseerd.

Elke cel en orgaan in ons lichaam resoneert/trilt met haar eigen energie. Wanneer deze energie verstoord wordt door toxinen, parasieten, enz. kan het orgaan niet functioneren op haar volle capaciteit. Schadelijke frequenties worden opgeslagen in cellen, en kunnen zich jarenlang onopgemerkt opbouwen, vóór ze zich manifesteren als ziekte. Het eerste signaal dat er iets fout gaat in het lichaam is vibrationeel of elektromagnetisch. Energetische geneeskunde die werkt op cellulair niveau stimuleert de eigen frequenties van de organen, zodat regeneratie plaatsvindt en genezing kan beginnen.

Het Scio Eductor toestel is verbonden met de cliënt via een hoofdband en pols- en enkelbanden, en stuurt elektromagnetische signalen naar het lichaam. Meer dan 10000 parameters van het lichaam kunnen zo snel worden getest en behandeld. De Scio Eductor registreert en communiceert met de trillingen van het lichaam die door de hulpvrager zelf worden opgewekt, en corrigeert nadien alle onevenwichten en stressfactoren op cel-niveau.